Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 130 of 386 FirstFirst ... 30 80 120 128 129 130 131 132 140 180 230 ... LastLast
Results 2,581 to 2,600 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #2581 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Le primeia la pachete dacă îmi aduc bine aminte.

2. #2582 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    Revin cu intrebarea : dau redeem la mingii echipamente si restul .. SI NU LE GASESC ca sa le pot adauga la club .

Inainte apareau in Football U.T Central .. acum .. nu .

Aveti idee unde pot gasi acum mingiile si echipamentele care le cumpar cu puncte de experienta fifa ?
    În My Club ar trebui sa fie.

3. #2583 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    nu apar in my Club ,

deci ma duceam cu R3 sus - le cumparam - apareau in F . U > T Central , de acolo alegeam ce sa trimit in my club si ce sa vand si asa apareau in My Club ..

acum ..le cumpar si nu mai apar nicaieri ?? nu pot sa le trimit la My Club ca nu le mai gasesc nicaieri .

a cumparat cineva echipamente mingii sau jucatori imprumut cu R3 si le-a activat sa imi zica unde se gasesc acum ?

4. #2584 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Nu mai cumpara din F UT. Iesi de acolo si cumpara direct din Catalog. Am mai cumparat si eu de acolo si nu mi-au aparut. Mai sunt probleme si cand faci gift. Se intampla sa nu ajunga la destinatie.

5. #2585 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Ma tot gandesc sa.mi fac o echipa din alta liga... momentan am BPL .. si nu stiu de unde sa o fac..

6. #2586 SP
    Member micul_'s Avatar
    Italia sau Germania îți recomand Aseară am reușit în sfârșit sa promovez în prima liga.

7. #2587 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Idem, asa am eu cele 2 echipe, făcute la un preț decent (~25000 fiecare). uploadfromtaptalk1415955067582.jpguploadfromtaptalk1415955089290.jpg

8. #2588 SP
    Member larry92's Avatar
    bubeeeeeee

9. #2589 SP
    Senior Member nina's Avatar
    nu apar in my Club ,

deci ma duceam cu R3 sus - le cumparam - apareau in F . U > T Central , de acolo alegeam ce sa trimit in my club si ce sa vand si asa apareau in My Club ..

acum ..le cumpar si nu mai apar nicaieri ?? nu pot sa le trimit la My Club ca nu le mai gasesc nicaieri .

a cumparat cineva echipamente mingii sau jucatori imprumut cu R3 si le-a activat sa imi zica unde se gasesc acum ?
    pentru ca e un bug
    cand spun ca eu le primesc pe toate
    am cumparat bale din catalogue si cand intri apoi in ut trebuie sa iti apara cardul care il trimiti tu in club,nicaieri,nici la rezervele rezervelor
    am cumparat inca 2 jucatori din catalogue si nimic
    asta mi s-a intamplat mai bine de 1 saptamana dar e un bug care chiar nu ma afecteaza

ieri jucasem co op seasons si cand cineva e capitan ii arata echipa lui care o foloseste in seasons(cu custom formation daca are),eu eram C si trebuia real sa imi arate,nu bayern
    am editat din 433 in 41212 si nimic,a ramas tot pe 433,am dat search si las ca modific la pauza
    la pauza dau sa schimb bayern de pe 433 pe 41212 si ce sa vezi imi arata barca pe 433,echipa oponentilor

era tarziu si sincer nu m-am prins dar acum mi-am dat seama ca de fapt imi puteam bate joc de echipa oponentilor punand fundasii atacanti,dandu-i afara pe messi,neymar....

10. #2590 SP
    Junior Member vladvlad178's Avatar
    Vreau sa imi fac o echipa in jurul uni jucator de aprox. 200k si nu ma pot hotara intre tevez totw sau reus.Imi puteti spune ce jucator sa aleg sau daca aveti alte propuneri

11. #2591 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    un jucator nu castiga meciu' ..fa-ti echipa cat mai buna ..si apoi faci upgrade pe un post care crezi ca te avantajeaza. Eu de ex am din BBVA si dupa ce mi-am facut o echipa compacta am ales sa fac upgrade la neymar pe stanga. Urmatorul va fi bale sau suarez.

12. #2592 SP
    Member larry92's Avatar

Frumoase.

13. #2593 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Parerea mea legata de campionatele principale este urmatoarea, daca doriti sa va faceti o echipa din campionatele respective:

Italia - Jucatori foarte ofensivi cu viteza buna ( iti iasa jocul ofensiv si dai multe goluri )
    Germania - Jucatori defensivi ( iti iasa jocul defensiv foarte bine, iei putine goluri )
    Anglia - Jucatori buni defensiv si ofensiv ( la inchidere lasa de dorit, ma refer la CDM )
    Spania - Jucatori slow, ( nu prea sunt atacati si mijlocasi cu viteza si skillMove ) | Doar daca ai un buget ridicat te poti descurca aici ( parerea mea )
    Franta - Jucatori putini ( in mare parte PSG si 1-2 de la Monaco si Marseille )

La celalalte campionate nu ma bag. Sunt convins ca sunt jucatori buni si in Rusia, cu Doumbia in frunte' dar inca nu m-am avantat' asa tare.

In concluzie parerea mea este ca in Aglia se merita sa iti faci echipa principala.

14. #2594 SP
    Senior Member nina's Avatar
    am luat titlul in div1 seasons 8-0-0 si haterii din my friend list nu dau un like
    am un hater list,nu friend list

15. #2595 SP
    Member PayPerView's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Anglia - Jucatori buni defensiv si ofensiv ( la inchidere lasa de dorit, ma refer la CDM )
    Dar Yaya Toure, Leroy Fer, Ramires, Matic,Paulinho, Tiote, Sandro ce sunt?
    Anglia are cei mai buni mijlocasi defensivi din tot jocul, spre deosebire de spania care nu are nici unul.

16. #2596 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Cand sa-ti dea like, nina, daca acum spui?

17. #2597 SP
    Member Clau23's Avatar
    Poate cineva sa imi dea si mie gift la "*** coin reward boost" lvl 20 si ii dau si eu inapoi. Cineva?

18. #2598 SP
    Junior Member Oviduzz's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Spania - Jucatori slow, ( nu prea sunt atacati si mijlocasi cu viteza si skillMove ) | Doar daca ai un buget ridicat te poti descurca aici ( parerea mea )
    lol - atacanti dosantos rodriguez benzema
    mijlocasi - xavi iniesta isco cerci rakitic si un pic mai scump james ..daca vrei foarte ieftin benat isi face treaba bine..

19. #2599 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    Anglia are cel mai bun rapid complet CDM - RAMIRES sau chiar si Yaya Toure . plus Fernandinho Flamini Paulinho si dc nu Sandro sau Ramsey . singurul inchizator OK care nu e din Anglia e Matuidi sau hai sa zicem si Vidal cu Naigolan din Italia .. Spania e pur si simplu praf la asa ceva .

Anglia nu are fundasi centrali si buni si rapizi cu o singura exceptie . ce e bun nu e rapid gen kompany si ce e rapid are defendingul mai slabutz gen onuoha ala , asta da .

Si nu are atacanti si buni si rapizi - ce e rapid - are putin la finalizare si ce are finalizarea buna gen va persie falcao rooney sau costa - se misca ingrozitor de greu . Si nu - Sturridge si Remy desi au 89-90 la pace se misca cat unii de 80 mai slabuti si mici , asta pt ca sunt prea masivi , nu sunt rapizi . Vreau sa zic ca incredibil l-am bagat pe Welbeck si Sturidge in aceeasi echipa si Welbeck cu 85 pace - e mai rapid ca Sturridge de 89 puteti face proba oricand la un sprint . Exceptia e Aguero care e doar 400.000

Germania corect - lenti si solizi si aia cu pace mare se misca greu .

Spania - doar sa ai bani multi sa iei varfurile .. in rest .. ceilalti care raman cand scoti neymar bale ronaldo raMOS .. sunt jucatori care cu greu pot face diferenta .
    lol - atacanti dosantos rodriguez benzema - sunt niste glume pe langa Aguero Tevez si Palacio sincer , cel putin la cum sunt facuti in Fifa 15 , i-am avut pe toti deci pot avea opinia asta .

Italia ieftini si buni si rapizi - trebuie scheletul lui Juventus jucat mult , toti au niste cifre senzationake si un pret ft accpetabil.

Franta solutii putine .. Psg plus 2-3 maxim - te plictisesti repede .

Clau23 - nu merg date alea - am incercat si eu .. nu merg date .. ca asa faceam asta toti constant .

Deci Nu merge faza cu CATALOGUL - am cumparat direct din catalog un contract de 99 si nu imi apare nicaieri ! astia fac misto de noi ! . Faceti ceva cu catalogul ala ca ce cumparam cu R3 sau direct din Catalog nu apar nicaieri - dispar efectiv !

unde ma pot adresa pt reclamatii la FIFA UT .. ca deja ma iau nervii .

20. #2600 SP
    Member micul_'s Avatar
    Anglia are cel mai bun rapid complet CDM - RAMIRES sau chiar si Yaya Toure . plus Fernandinho Flamini Paulinho si dc nu Sandro sau Ramsey . singurul inchizator OK care nu e din Anglia e Matuidi sau hai sa zicem si Vidal cu Naigolan din Italia .. Spania e pur si simplu praf la asa ceva .

Anglia nu are fundasi centrali si buni si rapizi cu o singura exceptie . ce e bun nu e rapid gen kompany si ce e rapid are defendingul mai slabutz gen onuoha ala , asta da .

Si nu are atacanti si buni si rapizi - ce e rapid - are putin la finalizare si ce are finalizarea buna gen va persie falcao rooney sau costa - se misca ingrozitor de greu . Si nu - Sturridge si Remy desi au 89-90 la pace se misca cat unii de 80 mai slabuti si mici , asta pt ca sunt prea masivi , nu sunt rapizi . Vreau sa zic ca incredibil l-am bagat pe Welbeck si Sturidge in aceeasi echipa si Welbeck cu 85 pace - e mai rapid ca Sturridge de 89 puteti face proba oricand la un sprint . Exceptia e Aguero care e doar 400.000

Germania corect - lenti si solizi si aia cu pace mare se misca greu .

Spania - doar sa ai bani multi sa iei varfurile .. in rest .. ceilalti care raman cand scoti neymar bale ronaldo raMOS .. sunt jucatori care cu greu pot face diferenta .
    lol - atacanti dosantos rodriguez benzema - sunt niste glume pe langa Aguero Tevez si Palacio sincer , cel putin la cum sunt facuti in Fifa 15 , i-am avut pe toti deci pot avea opinia asta .

Italia ieftini si buni si rapizi - trebuie scheletul lui Juventus jucat mult , toti au niste cifre senzationake si un pret ft accpetabil.

Franta solutii putine .. Psg plus 2-3 maxim - te plictisesti repede .

Clau23 - nu merg date alea - am incercat si eu .. nu merg date .. ca asa faceam asta toti constant .

Deci Nu merge faza cu CATALOGUL - am cumparat direct din catalog un contract de 99 si nu imi apare nicaieri ! astia fac misto de noi ! . Faceti ceva cu catalogul ala ca ce cumparam cu R3 sau direct din Catalog nu apar nicaieri - dispar efectiv !

unde ma pot adresa pt reclamatii la FIFA UT .. ca deja ma iau nervii .
    Eu am avut contul spart si nici dupa mai bine de o luna nu am primit nimic si nici nu voi primi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 130 of 386 FirstFirst ... 30 80 120 128 129 130 131 132 140 180 230 ... LastLast