Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 186 of 452 FirstFirst ... 86 136 176 184 185 186 187 188 196 236 286 ... LastLast
Results 3,701 to 3,720 of 9023

Thread: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii

1. #3701 SP
    Member tudort's Avatar
    Yupee Am Primit Confirmarea ! Mersi Gameshop ! ! !

2. #3702 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    LucKos - azi pana la ora 13:00.

3. #3703 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Razvan poti te rog, verifica:

Tocmai am fost sunat de colega ta, ca MW2 Prestige nu mai este pe stoc desi eu l-am comandat la o ora dupa ce tu ai anuntat aici.

Tu ai postat la 04:23 PM si eu am confirmarea comenzii la 5:42 PM , pt editia de PS3.

Poate pe viitor ar trebui sa limitati comenzile la 1 (una) pe client...sunt sigur ca altii au comandat stiva.

Totusi poate se mai gaseste una pe acolo.

Numele meu este: Lucian Guran, pentru a verifica comanda.

O zi faina,

L.

---------- Post added 30-06-2010 at 12:13 PM ----------

@tudort: tu pe la ce ora ai comandat Prestige-ul ?

4. #3704 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Razvan poti te rog, verifica:

Tocmai am fost sunat de colega ta, ca MW2 Prestige nu mai este pe stoc desi eu l-am comandat la o ora dupa ce tu ai anuntat aici.

Tu ai postat la 04:23 PM si eu am confirmarea comenzii la 5:42 PM , pt editia de PS3.

Poate pe viitor ar trebui sa limitati comenzile la 1 (una) pe client...sunt sigur ca altii au comandat stiva.

Totusi poate se mai gaseste una pe acolo.

Numele meu este: Lucian Guran, pentru a verifica comanda.

O zi faina,

L.

---------- Post added 30-06-2010 at 12:13 PM ----------

@tudort: tu pe la ce ora ai comandat Prestige-ul ?
    La fel si la mine, am primit mail la ora 5.53... si acum am ramas fara
    Nume: Muthu Raoul

5. #3705 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    eu am sunat pe la ~4:40 si am prins. bineinteles, varianta de xbox, nu stiu de ps3.

6. #3706 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Salut,

doar varianta de PS3 s-a epuizat, desi erau mai multe bucati in stoc, nu doar 1.
    Nu am dat mai mult de 1 bucata pe client, nu a comandat nimeni mai multe.

Mai este in stoc editia de Xbox 360 in acest moment. Imi pare rau ca nu a putut prinde toata lumea.

7. #3707 SP
    (((((( de ceeeeeeeeee ??? (

asta e...

Eventual actualizati si voi stocul "live" in cazuri din astea...macar sa nu mai ai asteptari aiurea cand ti se confirma comanda!

Oricum nu cred ca se pune problema ca "nu a putut prinde toata lumea"...banuiesc ca au fost doar 2-3-4 norocosi.

8. #3708 SP
    Member axel's Avatar
    Am facut comanda pentru MW2 Prestige xbox 360.Nu am primit mail.Astept confirmarea.

9. #3709 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    LucKos - da, actualizarea stocului "live" este o problema momentan din cauza felului in care opereaza depozitul. Actualizarea se face de 2 ori pe zi, dar la unele produse se dau comenzi multe intr-un interval scurt de timp si de aceea nu ajung pentru toata lumea.

Acest tip de oferte este desigur limitat de stoc, dar le facem des, asa ca urmareste site-ul.

10. #3710 SP
    Atunci astept oferta la varianta Hardened de PS3 cand va fi

11. #3711 SP
    Member MihaY's Avatar
    Am fost si eu astazi sunat pt. varianta de Xbox.
    Multumesc GameShop!

12. #3712 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Telefonul pentru confirmare este obligatoriu? ...ca au trecut 24 de ore de la o comanda si nu am fost sunat.

13. #3713 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    RaduValentin - da, este. Suna-ne la 0374200395 sau da-ne un email la [email protected] sa vedem ce s-a intamplat.

14. #3714 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Salut

Aveti pe stock Call of Duty 6: Modern Warfare 2 Prestige Edition (PS3) ? ...

15. #3715 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    eXist - nu, a fost scos de pe site, s-a epuizat stocul.

16. #3716 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Rvs...Mai aveti pe stoc Call of Duty 6: Modern Warfare 2 Prestige Edition Xbox360?

17. #3717 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    l0st - s-au terminat.

18. #3718 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Razvan, Pagina Produsului asta e varianta platinum sau normala?

19. #3719 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Exista un stoc redus din varianta standard, dar apoi vom putea furniza editia Platinum, daca se termina cea normala.

20. #3720 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Am facut un preorder ptr Model of Honor PC, am primit codul ptr beta dar nu am fost sunat ptr confirmare, cand apare jocul o sa vina direct spre mine sau o sa fiu sunat pentru confirmare?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.